Nederlandse | Verander taal
Menu

Onze symbolen

Stiga is het beste symbool dat een tuinmachine kenmerkt.  
Maar u vindt ook andere symbolen op onze producten.  Hieronder vindt u een overzicht van hun betekenis.

 

 

 

 

 

 

Het Al symbool betekent dat het chassis uit aluminium vervaardigd is.  
We gebruiken hetzelfde slagvaste aluminium dat gebruikt wordt in autovelgen en geven dan ook 20 jaar garantie op het maaidek bij normaal gebruik. 

 

 

 

Dit symbool vindt u op onze gazonmaaiers met gegalvaniseerd chassis.  Het getal 5 betekent dat Stiga op dit chassis een 5-jaar roestbescherming garandeert.  Hier werden wij ook geïnspireerd door de auto-industrie.  Het resultaat is een chassis met een goede roestprotectie. 

 

 

 

Vele van onze producten dragen het Swan symbool, een Skandinavisch milieu-keurmerk voor producten met lage emissies m.b.t. geluid en uitlaatgassen.  Het Swansymbool betekent dat ons volledige productieproces, van grondstoffen en fabricatie tot recyclage, gebeurt vanuit een milieuvriendelijk perspectief. 

 

 

 

Dit symbool is belangrijk voor professionals die een compleet trillingsvrije machine nodig hebben dat ze de hele dag kunnen gebruiken zonder last te hebben van "dode vingers" of spierpijn.  Het P0 symbool betekent dat de machine geen enkel ongemak veroorzaakt bij langdurig gebruik.