Ontdek de toekomst van grasmaaien

We stellen een nieuwe reeks producten voor die de standaard voor batterijaangedreven grasmaaiers zal verhogen en een nieuwe weg tonen naar de toekomst van gazononderhoud.
Deze schone, krachtige en geavanceerde machines zullen het werk gemakkelijker en comfortabeler maken dan ooit voorheen.

Generic placeholder image
Ongeziene kracht

Dankzij onze krachtige Li-Ion batterijen zul je geen toegevingen hoeven doen op vermogen en efficiëntie wanneer je kiest voor een accumaaier. Onze producten leveren hetzelfde resultaat en evenveel vermogen als benzineaangedreven machines.

Generic placeholder image
Volledige controle

De nieuwe STIGA accumaaiers zijn uitgerust met de nieuwste technologie. TFT-display, digitale duwhendel, geo-localisatie, GPS, Bluetooth, GSM.

Generic placeholder image
Schoon en groen

De toekomst is groen - net als onze grasmaaiers. Geen benzine of uitstoot. Geen lawaaioverlast of trillingen. Geen ingewikkeld onderhoud of bijvullen van brandstof. Gewoon schoon.

Ervaar ware kracht en echte duurzaamheid gecombineerd met hoogtechnologische kenmerken

Je zal nooit meer hoeven te kiezen tussen echte kracht en de voordelen van een batterij. Nu kun je het allemaal hebben - en meer.

TFT-display en digi-duwhendel zorgen ervoor dat je alles met je vingers kunt bedienen. De robotmaaiers zijn uitgerust met geo-localisatie, GPS, Bluetooth en GSM-module, waardoor je volledige controle hebt over de robot, waar je je ook bevindt. De nieuwe e-Park accu frontmaaier wordt gekenmerkt door een groot TFT scherm en gemakkelijk te bedienen hendels.

Krachtige en robuuste machine, uitgerust met hoogtechnologische kenmerken, die je het leven makkelijk maken - en bovenal je gazon gaan maaien op de meest geschikte manier voor jou en je tuin.

Autoclip 530 & 550 SG Robotmaaiers
LEES MEER
Voltage 80 Accumaaiers
LEES MEER
Model 1 Accu mulchmaaier
LEES MEER
e-Park 220 Accu frontmaaier
LEES MEER

Zoek je een winkel? Vind hier de dichtstbijzijnde!

Download de STIGA App: Mijn STIGA tools

Alle deskundig advies om het beste uit je producten te halen. Exclusieve tips, nuttige info en handige video tutorials over het gebruik en het onderhoud van jouw STIGA tuinmachines.

App Store Google Play