Nederlandse
Menu

Voor de perfecte afwerking
van je tuin.

Een uitgebreid aanbod om je tuin efficiënt te onderhouden. STIGA heeft een oplossing voor al je tuinklussen.

Ontdek alle modellen

Draagbaar en gemotoriseerd tuingereedschap

Ontdek het volledige gamma trimmers, bosmaaiers, kettingzagen en heggenscharen. Kies een verticuteermachine of motorfrees voor de jaarlijkse klussen. Houdt alles net met een bladblazer, veegmachine of sneeuwfrees. STIGA heeft altijd een product dat de klus klaart.

Opruimen

Een volledig assortiment machines om voor je tuin te zorgen in elk seizoen. Bladeren en groenafval opruimen met een bladblazer of veegmachine. Sneeuw ruimen met een sneeuwfrees of veegmachine met accessoire.

 1. Bladblazers

  Kies de bladblazer die aan al je eisen voldoet. Kies voor een model dat kan blazen of opzuigen, versnipperen en opvangen.

  Ontdek alle modellen 1
 2. Sneeuwfrezen

  Verwijder de sneeuw gemakkelijk en moeiteloos met een STIGA sneeuwblazer. Zo wordt een lastige klus een echt plezier.

  Ontdek alle modellen 2
 3. Veegmachines

  Ontdek de STIGA veegmachine: een slimme keuze om bladeren, groenafval, zand, sneeuw en ander vuil weg te vegen en paden vrij te maken. Een multifunctionele, gemotoriseerde veegborstel met accessoires voor gebruik in elk seizoen.

  Ontdek alle modellen 3

Heggenscharen

Houd heggen en struiken mooi in vorm met een handige en comfortabele STIGA heggenschaar. Modellen beschikbaar op batterij, elektrisch met snoer of met benzinemotor.

Ontdek alle modellen

Kettingzagen

Een STIGA kettingzaag is gemaakt om je te helpen met meer efficiëntie en kracht voor zagen met minder moeite. Kies voor een model op accu, elektrisch met snoer of met een krachtige benzinemotor.

Ontdek alle modellen

Trimmers

Probeer een STIGA gras trimmer om de boorden rond je gazon en hoger gras netjes kort te houden. Ervaar het comfort en gebruiksgemak.

Ontdek alle modellen

Bosmaaiers

Maai hoog gras en onkruid weg of zorg voor een nette afwerking met een STIGA bosmaaier. Ergonomisch, evenwichtig en uitgerust met schokdempende systemen voor comfort, efficiëntie en totale controle.

Ontdek alle modellen

Multi Tools

Ontdek de veelzijdige en handige multifunctionele tuinmachines: een krachtige motor met meerdere hulpstukken voor verschillende tuinklussen. Trimmen, heggen in vorm houden en takken wegsnoeien, ook in de hoogte.

Ontdek alle modellen

Tuinfrezen

Bereid de grond voor om nieuwe planten en zaden met een STIGA tuinfrees. Een lastige klus voor een gezonde bodem wordt minder lastig.

Ontdek alle modellen

Verticuteermachines

Krijg een gezonde bodem en grasmat met een STIGA verticuteermachine. Een verjongingskuur voor het gazon, het mos verwijderen, de graswortels ademruimte geven voor goed groeiend gras.

Ontdek alle modellen

Vind de dichtstbijzijnde STIGA verdeler

ZOEK NU