Nederlandse
Menu

Grasmaaiers gemaakt voor jou
en voor jouw tuin

De comfortabele en duurzame STIGA grasmaaiers zijn de perfecte oplossing voor een netjes onderhouden en mooi gemaaid gazon. Kies jouw ideale grasmachine uit de verschilllende Twinclip, Multiclip en Combi modellen.

Twinclip

Prestaties en innovatie
Krijg het beste maairesultaat voor elke tuin met STIGA Twinclip. Krijg alles in één: kracht, comfort en efficiëntie. Dankzij het innovatieve XC-systeem (ExtraCollecting), AVS (anti-vibratiesysteem) en de One Motion technologie geniet je van een perfecte combinatie van een superieur maai-, mulch- en opvangresultaat met het maximale comfort en de beste efficiëntie.

Nieuwe STIGA producten

Twinclip technische eigenschappen

XC systeem

Nieuwe technologie in elk detail ontworpen voor de beste prestaties met minimale inspanningen en verbruik. Met het ExtraCollecting systeem wordt het gras nog fijner versnipperd, beter opgezogen en compacter opgevangen. Dankzij het unieke dubbelzijdige* mes met vier snijvlakken wordt het gras dubbel zo fijn gemaaid, zonder extra energieverbruik. Het speciale ontwerp van het maaidek verbetert de luchtstroom en opvangprestatie. De extra beschermingskap voorkomt schade en vuil aan de mechanische onderdelen van de grasmaaier.

Twinclip is de beste oplossing voor een perfect gemaaid gazon.

* patent aangevraagd

  • MAAIEN Eerste maaikant maait het gras.

  • MULCHEN Tweede maaikant versnippert het gras.

  • OPVANGEN Speciale beschermingkap verbetert de luchtstroom voor betere opvangprestaties.

Anti-Vibratie Systeem

Alle Twinclip modellen zijn uitgerust met een Anti-VibratieSysteem (AVS) om de trillingen van de motor nog beter te dempen. Door schokabsorberende materialen te gebruiken, worden de trillingen afkomstig van de motor en het maaisysteem geïsoleerd van de handgreep. Zo worden de armen en handen minder belast tijdens het duwen van de maaier en kun je comfortabeler werken.
Minder trillingen, meer comfort.

  • Anti-Vibratie Systeem

One Motion Systeem

Ontworpen voor de meest comfortabele maaiervaring. De STIGA Twinclip grasmaaiers zijn uitgerust met One Motion technologie. Daardoor zijn deze grasmaaiers erg gemakkelijk in gebruik. Met één beweging kun je de handgreep verstellen voor een ergonomische houding of inklappen voor compact opbergen. Ook de maaihoogte kun je met één hand regelen. En de ruime opvangzak is ook met één hand los- en vast te klikken voor gemakkelijk leegmaken.
Ontdek het systeem in één beweging.
* patent aangevraagd

  • Plug-in-box * Gemakkelijk en handig systeem om de grasopvangbak in één beweging vast of los te maken.

  • Gecentraliseerde maaihoogte-instelling * Een praktische hendel met knop om de gewenste maaihoogte in één beweging in te stellen. Snel en eenvoudig kiezen tussen 7 maaihoogtes (van 25 tot 77 mm).

  • Verstelbare handgreep * De handgreep gemakkelijk openklappen en verstellen in één beweging.

Multiclip

De beste mulching prestaties
Als je het gazon regelmatig maait, dan is STIGA Multiclip de ideale grasmaaier. Top mulching resultaat dankzij het verbeterde maaidek. Krijg een natuurlijk gezond gazon zonder extra moeite dankzij Multiclip mulching technologie: fijnere grassnippers worden in het gras verdeeld voor natuurlijke bemesting. Geen opvangzak en grasafval meer. Geniet van een ergonomische, duurzame en compacte grasmaaier.

Nieuwe STIGA producten

Collector
& Combi

Maaien én opvangen. Combi is de oplossing!
STIGA Combi biedt een verbeterde luchtstroom voor uitstekende grasopvang. Daarnaast kun je ook kiezen voor de veelzijdigheid van mulchen, zijwaarts uitwerpen en achteraan uitwerpen én het comfort van het verbeterde ergonomische design.

Nieuwe STIGA producten

Vind de dichtstbijzijnde STIGA verdeler

ZOEK NU