Nederlandse | Verander taal
Menu

03-2017

Tot 600 m² maaien met één oplaadbeurt? Het kan! Laat je overtuigen door de kracht en het comfort van de STIGA 80 Volt accumaaier.

Test nu de Combi 50 S AE in je eigen tuin en ontdek of hij echt doet wat hij belooft. Stil, weinig trillingen, geen uitstoot, licht en wendbaar dankzij de krachtige batterij met 80 Volt vermogen. Geniet van comfortabel en draadloos maaien met de kracht van benzine en de voordelen van een zuinige en schone elektromotor op accu.  

Ga naar een STIGA dealer in je buurt en vraag naar de VoltAge testmachine en test deze gratis uit op je eigen gazon. 

03-2017

Hoogwaardige kwaliteit, gebruiskvriendelijkheid, functionaliteit en design; de STIGA Combi 40 AE accumaaier wint 4 zegels op de PLUS X Award 2017. Dat maakt deze draadloze grasmaaier met 48 Volt batterij een echte uitblinker in zijn categorie.

De prijzen zijn een bevestiging van de kwaliteit en het comfort van de STIGA grasmaaiers en tuinmachines op accu. 

03-2017

NIEUWE PRODUCTPAGINA'S

STIGA product vergelijk

Om nog gemakkelijker onze machines te vergelijken, hebben we verschillende productpagina's gemaakt. Hierop kun je per productcategorie de verschillende types vergelijken. Je vindt er ook meer uitleg over specifieke kenmerken. Je kunt ze bereiken door op de banners op onze homepagina te klikken, maar we zetten ze hieronder ook nog even op een rijtje. 

 

03-2017


Stiga heeft weer heel wat interessante acties dit voorjaar.

Ontdek ze en vraag ernaar bij een Stiga verdeler in je buurt.

Blader digitaal door het voorjaarsmagazine of download hem gratis!

02-2017


De STIGA website zit in een nieuw jasje
. Vanaf nu wordt producten zoeken nog gemakkelijker.

Dankzij het vernieuwde navigatiemenu, de verbeterde zoekfunctie, duidelijke knoppen en verschillende highlights op de home pagina kom je gemakkelijker bij het product dat je zoekt.

In alle productcategorieën kun je nu ook beter filteren op model, type motor, maaibreedte, etc. Daarnaast hebben we bij elk product meer info en foto's, zodat je gemakkelijker de juiste keuze kunt maken. 

We hebben ook enkele informatieve pagina's voor nieuwe producten. Die kun je bereiken door te klikken op de banners bovenaan de home pagina.

Met andere woorden, de nieuwe Stiga website is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker, zodat jij gemakkelijk en snel vindt wat je zoekt. 


 

 

01-2017


2017: Een nieuw jaar = een vernieuwd aanbod.

Van een frontmaaier met opvang en een snelle zitmaaier met 0° draaicirkel, tot vernieuwde tuintractoren met zijuitworp en een reeks lichtgewicht accumachines met 24 Volt als aanvulling op het gamma batterijaangedreven machines.

Maar ook de klassiekers en toppers blijven bestaan. Denk maar aan de Combi, Multiclip en Twinclip loopmaaiers, de Villa en Park frontmaaiers, de veelzijdige veegmachine en de krachtige bosmaaiers en kettingzagen.

Dit en nog veel meer in de nieuwe Stiga catalogus.

Ontdek ze en vraag ernaar bij de dichtsbijzijnde Stiga-dealer.

 

 

01-2017

 

Sinds kort kun Stiga ook volgen op Instagram.

Hou je van leuke foto's, handige tips en toffe weetjes over tuinieren en het buitenleven? Volg dan @stiga!  

Deel onze pagina, berichten en foto's ook gerust met uw vrienden!

Heb je zelf een leuke foto met een link naar Stiga? Tag ons dan zeker! We zijn benieuwd naar jouw Stiga-momenten.

 

 

 

en gebruik de hashtag #stiga

 

 

 

12-2016


Ben je een tuinliefhebber en wil je regelmatig nieuws, tips en trends over tuinen en tuinieren ontdekken. Neem dan snel een kijkje op onze blog: Stiga Magazine.

Naast handige info en tips over tuinonderhoud, vind je ook inspiratie van mooie tuinen over de hele wereld, voor tuininrichting en decoratie, leven in je tuin en innovatie en trends.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je wordt automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe posts.

 

12-2016


Bij winter hoort sneeuw. Daarom heeft Stiga 
een reeks sneeuwruimers en andere machines voor buitenwerk in de winter.

Ontdek ze en vraag ernaar bij de dichtsbijzijnde Stiga-dealer.

 

10-2016


Stap mee in het nieuwe tijdperk van tuinieren - VoltAge. Een krachtig 80V batterijsysteem voor veel vermogen zonder uitstoot. Geniet van draadloos tuinieren met één batterij voor verschillende tuinmachines.

Ontdek alle voordelen van het Stiga VoltAge assortiment batterijaangedreven tuinmachines. Voel de kracht en ervaar het comfort. 

 

10-2016


Comfort, duurzaamheid en vermogen: de drie hoofdeigenschappen van de nieuwe Stiga kettingzagen. Ontdek hoe je zaagklussen kunt verlichten dankzij de verschillende voordelen van een nieuwe Stiga kettingzaag en laat je overtuigen door de veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties en het gebruiksgemak.

 

10-2016


Het is weer herfst, dus er zijn opnieuw najaarsacties bij Stiga 

Ontdek ze en vraag ernaar bij de dichtsbijzijnde Stiga-dealer.

 

9-2016


Innovatie is een vaste waarde voor Stiga. Steeds opnieuws zoeken we naar nieuwe technologiëen om aan de veranderende eisen van verschillende tuiniers te voldoen en de producten te kunnen bieden die ze zoeken. 

 

 

 

9-2016

 

Nieuwe producten = nieuwe video's.

Neem een kijkje in onze videobibliotheek en ontdek meer details over de nieuwe machines en technologiëen en hun werking.

 

 

8-2016


Een prachtig gazon waar de buren van zullen staan kijken.

Met 5 eenvoudige stappen krijg je jaar na jaar het weelderige grastapijt waar je altijd al van droomde.

Ontdek de tips op onze pagina.

 

 

7-2016


Je wilt beginnen met composteren? Goed idee! Het heeft zo veel voordelen.

Maar hoe begin je er nu aan? Welke bak is het meest geschikt? Wat mag er wel en niet in?

Al je vragen worden beantwoord op onze compostpagina! 

 

7-2016


Accumachines. Tal van voordelen waar u gewoon moet van genieten.

Wil je echt alles te weten komen over Stiga batterijtechnologie? Neem dan een kijkje op volgende pagina en laat je overtuigen over het comfort en de gebruiksvriendelijkheid van draadloze accumachines.

 

 

6-2016


Heeft u vragen over maairobots? Stiga geeft alle antwoorden.

Waarom een robot en geen gewone maaier? Hoe werkt het precies? Gaat het in mijn tuin? Welk model kies ik het best?

Dit en veel meer op onze robot-pagina.

 

6-2016


Maak je grasmaaier klaar voor het eerste gebruik.

Waar moet je op letten vooraleer je de machine voor het eerst start en begint met maaien. Ga goed voorbereid te werk en vermijd zo frustraties, schade en onnodige kosten.

Lees onze tips en geniet van een zorgeloze eerste (en volgende) maaibeurt(en).

 

6-2016


Alle voordelen van mulchen voor jou op een rij. Heel wat redenen om te kiezen voor een grasmachine met mulchfunctie. Ontdek hier waarom het zo goed is voor je gazon, het milieu en je portemonnee. 

Een natuurlijk gezond gazon. Elke maaibeurt gemaaid en bemest met natuurlijke voedingstoffen, zonder extra moeite.

 

5-2016


Snoeien doet groeien. En er zijn nog redenen om te snoeien.

Stiga geeft je tips over waarom, hoe, waarmee en wanneer snoeien. Van een kleine bolle buxus, een statige haag of een mooie boom, voor elk type de juiste snoeimethode en gereedschap.

Zo heb je naast kort gemaaid gazon ook een netjes onderhouden heggen, bomen en struiken, die je tuin er nog mooier doen uitzien. 

Ontdek alle weetjes en uitleg en geniet van efficiënt snoeiplezier.

 

Soms is niet doen de manier om het beste resultaat te verkrijgen. Ontdek de Stiga Autoclip 200 series, de robotmaaiers voor tuinen tot 1600 m². Met een scherp met met acht maaikanten om met hoge snelheid te maaien, regensensoren, spiraalbeweging voor hoog gras, dagelijks mulchen voor een gevoed gazon en ... Noem maar op. Laat het  ons gewoon zo stellen: u hoeft uw gras nooit meer te maaien, want door wordt voor gezorgd door een perfectionist

 

De Stiga Autoclip 200 series maaien niet alleen perfect, je past de maaibeurten ook gemakkelijk volgens uw levensritme aan, dankzij de intelligente programmeringsmode. Zo is hij nooit in de weg en u heeft de tijd voor andere dingen in het leven. De robot maait dan op de momenten waaarop u ergens anders bent. 

Zo heeft u steeds een perfect uitziende tuin en ook de tijd om erin te genieten.

 

Ontdek alle details over de robotmaaiers van de Autoclip 200 series.

 

4-2016


Sta je op het punt een grasmaaier te kopen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Dan helpt Stiga je verder op weg.

Al die soorten grasmaaiers. Wat zijn de verschillen, voor- en nadelen?

Al die technische gegevens, maar waar moet ik op letten bij de aankoop?

Stiga geeft tekst en uitleg bij alle types grasmachines.

 

 

Hoe uw tuin er ook uitziet - de nieuwe Stiga Park maakt grasmaaien een aangename tuinklus en het onderhoud van het maaidek was nog nooit zo gemakkelijk. 

Dankzij het compacte en wendbare ontwerp met knikbesturing, achterwielaandrijving, hydraulische stuurbekrachtiging, stuur met stuurknop, frontmaaidek, etc. komt u probleemloos langs moeilijke bochten, smalle doorgangen en boorden maar ook onder struiken en rond obstakels in uw tuin. 

En wanneer de maaibeurt erop zit, kunt u dankzij het unieke Quick Flip systeem het maaidek in een oogwenk kantelen. Zonder gereedschap, zonder gedoe. Zoals grasmaaien zou moeten zijn.

 

 

Het maaidek reinigen ging nog nooit zo snel en eenvoudig dankzij de Quick Flip technologie. Trek aan de knop, kantel het maaidek en klaar! Niets demonteren, geen gereedschap nodig. Niet alleen tijdens, maar ook na het maaien biedt een Park frontmaaier dus comfort.

 

 

Ontdek alle kenmerken van de nieuwe Stiga Park 120 en 220

 

4-2016

  

Ontdek Twinclip, een nieuwe generaties grasmaaiers die ontworpen zijn voor een lange levensduur en uitstekende prestaties op elk terrein.

Performant, comfortabel en duurzaam: alles in één en steeds paraat! 

 

De nieuwe Twinclip grasmaaiers bieden een superieur maairesultaat dankzij het unieke ExtraCollecting-systeem (XS): een exclusief dubbelzijdig mes en een extra beschermingskap in het duurzame chassis. 

Het mes met dubbele maaikanten maait twee keer: het gras wordt kort gemaaid en nog fijner versnippert. De beschermingskap optimaliseert de luchtcirculatie en vergemakkelijkt het opvangen in de plug-in hybride opvangbak. Het XS-systeem biedt dus een het beste maai- en opvangresultaat. De ideale oplossing voor wie het beste in zijn tuin wil naar boven halen met minder inspanningen.

 

Kom meer te weten over het volledige Twinclip gamma.

  

3-2016

 

Een nieuw tijdperk van grasmaaien is begonnen. Een tijdperk zonder toegevingen. Het perfecte maairesultaat, een breed maaidek in gegalvaniseerd plaatstaal, ergonomie, centrale verstelllingen en uitstekende grip - alles blijft hetzelfde.

Het enige verschil is, dat u nu van alle voordelen van een krachtige 80V Li-Ion batterij geniet. Uniek op de markt. Onderhoudsvrij, geen uitstoot, uiterst comfortabel, weinig geluid en beperkte trillingen.

Wie zegt dat u het niet gewoon allemaal kunt hebben? Daag uzelf uit en stap mee in het nieuwe tijdperk van grasmaaien - Stiga VoltAge.

Join the evolution ! 

Ontdek de voordelen van de Multiclip 47 AE en Combi 50 S AE:

Kracht: met 80 Volt perfect vergelijkbaar met een benzinemaaier.

Plug & Go: gewoon de batterij vastklikken en starten. Geen gedoe met snoeren of brandstof.

Geen uitstoot: een écht milieuvriendelijk alternatief.

Comfort: centrale verstelling, weinig geluid, beperkte trillingen.

Vermogen: lange levensduur en hoge prestaties van de Li-Ion batterij.

Onderhoudsvrij: duurzame onderdelen, geen oliefilter of bougie meer vervangen.

Haal het beste uit uw tuin en ontdek meer over deze performante 80V batterijmaaiers

   

   

3-2016

Klik op de afbeelding voor het Stiga prikbord met foto's rond verticuteren op Pinterest.


Steek nu de handen uit de mouwen en begin aan de lenteschoonmaak van uw tuin. Het begin van de lente is de ideale periode om te verticuteren. Geef het gras en de ondergrond nu een goeie verzorgingskuur, zodat je binnenkort kunt genieten van een stralend gazon!

Stiga geeft je tips over hoe en waarom verticuteren.

 

2-2016


Stiga heeft lentepromo's voor u.

Ontdek ze en vraag ernaar bij de dichtsbijzijnde Stiga-dealer in uw buurt.

Blader digitaal door de voorjaarfolder of download hem op uw computer.

2-2016


Stiga is vanaf heden ook actief op 
Pinterest.

Ontdek en bewaar productfoto's, sfeerfoto's, detailfoto's, nieuwe producten, video's en meer. Maak zelf prikbord met foto's en video's uit jouw interesse. Stiga pint alvast regelmatig nieuwigheden voor jou! Volg Stiga Benelux op Pinterest en bewaar of verstuur interessante Stiga pins.

TIP voor Stiga dealers: gebruik de gepinde foto's ook op jouw bedrijfswebsite!

Veel pinplezier! 

1-2016

 

In januari gaven we tuintips op onze Facebook-pagina voor de winter. Want ook in het koude seizoen is er wat werk in uw tuin.

Heeft u ze gemist? Geen probleem, we zetten ze voor u op een rijtje: 

 

 

1-2016

 

Stiga introduceert het Quick Flip-systeem: het maaidek kantelen was nog nooit zo gemakkelijk. Gewoon draaien aan de knop en het maaidek kan zonder problemen in de reinigings- en onderhoudspositie gekanteld worden. Geen riem verwijderen. Geen gereedschap. Geen reeks ingewikkelde stappen. 

Dit systeem is beschikbaar op de frontmaaiers Park 120 en Park 220. 

 

 

 

Met dank aan Tuinmachines Huyskens.

 

 

11-2015

 

Afgelopen week plaatsten we tips op onze Facebook-pagina om uw tuin klaar te maken voor de winter. Heeft u ze gemist? Geen probleem, we zetten ze voor u op een rijtje: 

 

 

09-2015

 

Ontdek alle promoties voor dit najaar in onze nieuwe herfstfolder van 2015 en bij een dealer in uw buurt.

 

 

 

09-2015

 

Bekijk de promovideo voor de Park Pro frontmaaier en ontdek zijn veelzijdigheid, wendbaarheid en vele andere eigenschappen.

 

 

 

09-2015

 

Volg Stiga Benelux op Google+ met jouw G-Mail account.

 

 

 

08-2015

 

Park Pro 740 IOX zet beste beentje voor op de Red Dot Awards van 2015 en haalt de prestigieuze prijs voor Product Design binnen.

 

 

 

04-2015

 

Vanaf nu kun je Stiga ook volgen op Facebook.

 

Vind ons leuk, wordt een vriend van Stiga en komt als eerste de laatste nieuwtjes over producten, promoties, en veel meer te weten.

 

Deel onze pagina, berichten en foto's ook gerust met uw vrienden!

 

 

 

en klik op 'vind ik leuk'.