Nederlandse | Verander taal
Menu

Nieuwe STIGA kettingzagen - gemaakt voor jouw wereld

De nieuwe generatie STIGA kettingzagen - ontworpen om je de kracht, de kwaliteit en het gebruiksgemak te geven dat je verdient. Niets minder.

Stiga Park Quick Flip: eenvoudig grasmaaien

De nieuwe STIGA Park frontmaaier met Quick Flip kantelsysteem. Gemakkelijk maaien, gemakkelijk onderhouden.
Stiga Twinclip: de revolutionaire grasmaaier

Uniek maaisysteem voor het fijnste maairesultaat, ultiem comfort en duurzaamheid. Alles in één en steeds paraat. Ontdek de ultieme grasmaaier: Stiga Twinclip.

Stiga Autoclip 200 series 200 – de perfectionist

Soms moet je gewoon niets doen om het mooiste maairesultaat te krijgen. Autoclip 200 Series, de STIGA robotmaaier die perfect maait wanneer jij dat wilt. Steeds tot je dienst en nooit in de weg.
Quick Flip: het handige kantelsysteem voor het maaidek van de Stiga Park frontmaaier

STIGA Park met Quick Flip systeem, het gemakkelijkste onderhoudssysteem voor je frontmaaier op de markt.

Nieuwe Stiga Twinclip grasmaaiers

Ontdek Twinclip, een nieuwe generatie grasmachines ontworpen om te maaien, en blijven maaien. Extra Collecting systeem met uniek dubbelzijdig mes, One Motion technologie en duurzaam ontwerp.
Stiga VoltAge 80 accu tuingereedschap

Een nieuwe manier van tuinieren. Ontdek VoltAge - een exteem krachtig accusysteem met 80 Volt vermogen verandert voor altijd je idee over accu tuinmachines. Geniet van het comfort van één batterij voor verschillende machines.

Stiga VoltAge 80 accu grasmaaier

Een nieuw tijdperk van grasmaaien. STIGA VoltAge, de meest krachtige accumaaier voor draadloos maaien met de kracht van benzine en het comfort van een veelzijdige batterij. Join the evolution.
STIGA Park Pro frontmaaier

Ontdek Park Pro - jouw partner in elk seizoen. Op elk moment van de dag, het hele jaar door. Zo veel meer dan een grasmaaier. Ontdek de kracht, het comfort en de efficiëntie van wendbare frontmaaier met maaidek vooraan.

STIGA Park Pro - winnaar Reddot award 2015

De ultieme combinatie van brute kracht, veelzijdigheid en perfecte precisie. Gemaakt om elke tuinklus te klaren, in elk seizoen. Winnaar van de reddot award 2015.
Stiga 48V PowerPack accu tuingereedschap

Eén krachtige batterij voor verschillende tuinmachines. Klik hem vast en je bent klaar om te tuinieren. 48 Volt voor draadloos tuinieren in elk seizoen - of je nu wilt maaien, trimmmen of snoeien.

Stiga Autoclip robotmaaiers

Stiga Autoclip - de perfectionist die het gras in jouw plaats maait. Zo heb jij tijd om te genieten van het leven en een prachtig gemaaid gazon.
STIGA Autoclip op de testbank

Testresultaten zijn de basis om een robotmaaier steeds te verbeteren. Het besluit: Stiga Autoclip robot grasmaaiers leveren de beste maaiprestaties.

Stiga Villa wint Reddot Design Award 2013

Stiga Villa - de bekroonde frontmaaier voor een plezierige rit en een prachtig gemaaid gazon.