Nederlandse | Verander taal
Menu

STIGA VANDAAG

Stiga werd in 1934 opgericht in Zweden en heeft meer dan 80 jaar ervaring met vernieuwende producten voor de consument. Ons doel was, en is nog steeds, u meer te laten genieten van alles in en rond de tuin. Volgens de traditie en de veeleisende noordelijke klimaten, pakken alle producten Stiga uit met een hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende prestaties.

Kom hier meer te weten over het verhaal achter Stiga en onze ontwikkelingen door de jaren heen..

 

De producten van Stiga zijn ons vlaggenschip met de langste geschiedenis en traditie. Innovatie is voor Stiga altijd een prioriteit geweest.  Wij waren de pioniers in de knikbesturing, 4WD en natuurlijk de Multiclip mulchechnologie. Zowel de loopmaaiers, frontmaaiers als robotmaaiers blijven constant evolueren om in alle comfort de beste prestaties te leveren. Op heden zijn de Park frontmaaiers met Quick Flip, de Twinclip en VoltAge loopmaaiers en Autoclip robotmaaiers revolutionaire producten met exclusieve eigenschappen die uniek zijn op de markt.

Aandacht voor het milieu en het gebruiksgemak van de tuinier zijn uitermate belangrijk. Dat stopt niet bij gemotoriseerde machines met lage emissies en elektrische aangedreven tuinmachines. Vooral de 48V en 80V accumachines belichamen hier precies wat we bedoelen. Zo proberen we een betere aarde na te laten voor onze kinderen.

En we blijven investeren in innovatie, want de tijd staat niet stil.. Zo zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we u nu en later de beste tuinmachines blijven bieden.

 

Ontdek alle Stiga-nieuwigheden hier!


Geniet mee van Zweedse kwaliteit en Italiaanse innovatie! Stiga heeft een belangrijke marktpositie in alle relevante Europese landen dankzij haar verschillende dohterondernemingen. De Stiga producten worden gefabriceerd in Zweden, Italië, Slovakije en China.

 

Stiga is een merknaam van Global Garden Products (GGP), een leidinggevende fabrikant van grasmaaiers en een ruim gamma gemotoriseerd tuingereedschap.

 

Kom hier meer te weten over GGP.

 

 

Park PRO 740 IOX wint RED DOT AWARD 2015
Stiga Autoclip robotmaaiers
80V batterijtechnologie