STIGA VANDAAG

Stiga is ons vlaggenschip en premium merk met de langste geschiedenis en traditie. Onze tuinpassie brengt ons terug tot 1934, toen het merk Stiga werd opgericht in Zweden. Ons doel was, en is nog steeds, u meer te laten genieten van alles in en rond de tuin.

Innovatie is voor Stiga een prioriteit.  Wij waren de pioniers in de knikbesturing, 4WD en natuurlijk de Multiclip maaitechnologie. 

 

 

Aandacht voor het milieu en het gebruiksgemak van de tuinier zijn uitermate belangrijk. Onze motoren met lage emissies en de 4-takt bosmaaiers reflecteren hierbij perfect wat we bedoelen. Maar de elektrische en batterijaangedreven producten gaan hierin nog een stap verder. Zo proberen we een betere aarde na te laten voor onze kinderen.

 

En we blijven investeren in innovatie, want de tijd staat niet stil.. Zo zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we u nu en later de beste tuinmachines blijven bieden. 

 

 

Geniet mee van Zweedse kwaliteit en Italiaanse innovatie!

Stiga heeft een belangrijke marktpositie in alle relevante Europese landen dankzij haar 15 dochterondernemingen. De Stiga producten worden gefabriceerd in Zweden, Italië, Slovakije en China.

 

Naast de betrouwbare benzinemaaiers en zitmaaiers is het assortiment verder uitgebreidt en biedt Stiga ook draadloze accumachines, robotmaaiers en zit- en loopmaaiers met tal van hoogtechnologische kenmerken.

 

 

Ontdek alle Stiga-nieuws hier!

 

 

Park PRO 740 IOX wint RED DOT AWARD 2015
Stiga Autoclip robotmaaiers
80V batterijtechnologie
Park PRO 740 IOX wint RED DOT AWARD 2015